ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Παναθηναϊκός: Δανεικός στον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης

Panathinaikos: Emmanouilidis borrows Panionios

Dimitris Emmanouilidis will compete with Panionios jersey this season, as his loan from Panathinaikos is finalized.
First training session with the Cyanides on Monday (19/8) and getting to know his new teammates.

Panionios had been interested in Dimitris Emmanouilidis for days and finally reached an agreement with Panathinaikos on the 19-year-old's one-year loan.

Emmanouilides will become a resident of Nea Smyrni this season, wearing the blue jersey. At first the two teams did not find the player's earnings, but eventually an agreement was reached.

His own desire also played a big role, as he decided that the Historian was the best choice for him. In fact, on Monday (19/8) he did his first training with the group that will be borrowing from the clover until May, having first contact with Akis Mantzios and his new teammates.
===Παναθηναϊκός: Δανεικός στον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θ' αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανιωνίου την τρέχουσα σεζόν, καθώς οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό. Πρώτη προπόνηση με τα κυανέρυθρα τη Δευτέρα (19/8) και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

ΟΠανιώνιος είχε εκδηλώσει εδώ και ημέρες το ενδιαφέρον να αντέξει στο δυναμικό του τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και τελικά έφθασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον μονοετή δανεισμό του 19χρονου επιθετικού.

Ο Εμμανουηλίδης θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης την τρέχουσα σεζόν, φορώντας τη φανέλα των κυανέρυθρων. Στην αρχή οι δύο ομάδες δεν τα έβρισκαν για τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου, καθώς αποφάσισε ότι ο Ιστορικός ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Μάλιστα, τη Δευτέρα (19/8) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στην οποία θ' αγωνίζεται δανεικός από το τριφύλλι μέχρι το Μάιο, έχοντας την πρώτη επαφή με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους του συμπαίκτες.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου