ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ερυθρόλευκη «τρέλα» για τα εισιτήρια

Olympiacos - Krasnodar: Red and White "madness" for tickets

There were already 6,000 tickets on their first day of release and the sold out for the Olympiacos match with Krasnodar should be taken for granted.
Karaiskaki fire on Wednesday night against Russians

Olympiacos will host Krasnodar on Wednesday night in the first match of the two teams for the Champions League play-offs and Karaiskakis will be full, as the Port team's fans will thunder and play against the team.

What should be noted is that the tickets started this morning (Friday) and already have 6,000 available, a sign of the great enthusiasm in the Olympic world for the fight against Krasnodar.

Tickets continue to be available Saturday (10:00 - 15:00) from the Falcon Stadium box office and online 24 hours a day.

The sold out should be a given and the Olympic players will also have a huge backing of their fans in the match with Krasnodar, who will fill the red and white "castle" creating a spectacular atmosphere.

Communication on durability

PAE Olympiakos has issued a notice for the distribution and receipt of tickets which states:

"PA Olympiakos informs holders of tickets, who have not received their cards, that on Saturday 17/8 (10:00 - 15:00) delivery of tickets will continue at the Georgios Karaiskakis Stadium," Entrance VIP).

The Endurance Tickets section will also be open at the same time for those fans who want to buy endurance tickets.
Also on Mondays 19/8 and daily (10.00 - 18.00), Continuing Ticket sales and receipts continue.

Finally, sales continue online at www.olympiacos.org. "
===Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ερυθρόλευκη «τρέλα» για τα εισιτήρια

Διατέθηκαν ήδη 6.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και το sold out για το ματς του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Καμίνι το Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στους Ρώσους

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τετάρτης την Κράσνονταρ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο, καθώς οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού θα δώσουν βροντερό παρών και στον αγώνα απέναντι στην ρωσική ομάδα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (Παρασκευή) το πρωί και ήδη έχουν διατεθεί 6.000, δείγμα και αυτό του μεγάλου ενθουσιασμού που επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κράσνονταρ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο (10:00 – 15:00) από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου αλλά και όλο το 24ωρο από το ίντερνετ.

Το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν και στο ματς με την Κράσνονταρ την τεράστια στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι θα γεμίσουν το ερυθρόλευκο «κάστρο» δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση και παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας η οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι το Σάββατο 17/8 (10:00 – 15:00) θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», (Είσοδος VIP).

Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Επίσης από Δευτέρα 19/8 και καθημερινά (10.00 – 18.00), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τέλος οι πωλήσεις συνεχίζονται και μέσω internet στο www.olympiacos.org».
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου