ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο «αμετάθετος» Σαμπανάτζοβιτς και οι Κολοράντο Ράπιντς

Article CoverSampanadzovic and Colorado Rapids 'Unstoppable'

SDNA writes about the eyes (by USA) on AEK's 20-year record and the ban on Spata's departure.


Rupee is not shaken by Anel Sampanadzovic from Spata.

The Bosnian midfielder may not yet receive the official baptism of fire with the AEK jersey and be absent from the European list of "yellow-blacks", but there is no question of his departure.

And even if there were groups that made exploratory strikes on the Union about the prospect of lending.

News of the 20-year-old's fixation on AEK's roster has already traveled to the other side of the Atlantic and to the Colorado Rapids camp.

You see, the MLS club has been pointing its antennas at Sampanadzovic since he was playing at Zeleznicar and is updating his report on his performances, and in general everything about the young American football player.

Sampanadzovic - junior was born in the US at the time his father competed in Sporting Kansas City.

The Colorado Rapids look forward to the games of Anel Sampanadzovic with the AEK jersey in the Greek championship, which is clearly higher than that of Bosnia and Herzegovina.

At the same time, they are checking out his performances with Bosnia's National Hope and his next… date with him, scheduled for September 10 in the match against Belgium for the Euro Under 21 qualifiers.

It remains to be seen whether Sampanadzovic's US… scouting and the club's scouting report from MLS will turn into a formal bid for AEK to buy his rights over time.
===Ο «αμετάθετος» Σαμπανάτζοβιτς και οι Κολοράντο Ράπιντς

Το SDNA γράφει για τις ματιές (by USA) στον 20χρονο μέσο της ΑΕΚ και το απαγορευτικό για την αποχώρησή του απ΄τα Σπάτα.

Ρούπι δεν το κουνάει ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς απ΄τα Σπάτα.  

Μπορεί ο Βόσνιος μέσος να μην έχει ακόμα πάρει το επίσημο βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της ΑΕΚ και να απουσιάζει το όνομά του από την ευρωπαϊκή λίστα των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο θέμα αποχώρησής του δεν υφίσταται.

Κι ας υπήρξαν ομάδες που προχώρησαν σε διερευνητικές κρούσεις προς την Ένωση σχετικά με την προοπτική του δανεισμού του.  

Τα νέα σχετικά με την μονιμοποίηση του 20χρονου μέσου στο ρόστερ της ΑΕΚ, έχουν ήδη ταξιδέψει και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο στρατόπεδο των Κολοράντο Ράπιντς.

Βλέπετε, ο σύλλογος του MLS έχει στρέψει τις κεραίες του προς τον Σαμπανάτζοβιτς από την περίοδο που έπαιζε στην Ζελέζνιτσαρ και φροντίζει να ανανεώνει το report του σχετικά με τις εμφανίσεις του και γενικότερα όλα όσα αφορούν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι κάτοχος αμερικάνικου διαβατηρίου.

Ο Σαμπανάτζοβιτς – junior γεννήθηκε στις ΗΠΑ την περίοδο όπου ο πατέρας του Ρέφικ αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Οι Κολοράντο Ράπιντς αναμένουν με ενδιαφέρον τα παιχνίδια του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι σαφώς πιο ανεβασμένο από αυτό της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Συγχρόνως, τσεκάρουν τις εμφανίσεις του και με την Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας και το επόμενο…ραντεβού μαζί του, είναι προγραμματισμένο για τις 10 Σεπτεμβρίου στον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro Under 21.

Μένει να φανεί αν το αμερικάνικο…σουξέ του Σαμπανάτζοβιτς και το scouting report του συλλόγου απ΄το MLS, συν τω χρόνω θα μετουσιωθεί ή όχι στην κατάθεση επίσημης προσφοράς προς την ΑΕΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του. 
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου