ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Οριστικό: Επιστρέφει στην Εθνική ο Μάντζαρης, εκτός ο Μήτογλου

Article CoverFinal: Mantzaris returns to Ethnikis, except Mitoglou

The injuries of Kostas Sloukas and Yiannis Athenaeus immediately recruit Vangelis Mantzaris, who returns to the preparation of the National for the World Cup, a development that confirms the report.
Mitoglou "cut".

The many injuries problems with Kostas Sloukas and Yiannis Athenaeus on the peripheral line of National Greece have brought an update to Thanassis Skourtopoulos' plans. SDNA informed you of the intention to return Vangelis Mantzaris, which became official through an official EEC communication.

UNICEF Kazan Guard has expressed a desire to reintegrate into preparations and is "running" the procedures to follow a mission that will travel to China on Wednesday (21/8). On the contrary, apart from the dozen to be found in the Asian country, Dinos Mitoglu remains. As for Costas Sloukas, he will remain in Greece undergoing intensive treatments, with his condition being evaluated on a daily basis.

EEC briefing: Vangelis Mantzaris is Thanassis Skourtopoulos' choice to replace Giannis Athenaeus in the Dozen of Men to travel to China. Mantzaris has been absent from the team for three days and returns after receiving a new call from the National coach in which he expressed his great desire to be reunited with the team.

He has already begun procedures in the morning to prepare his papers and be present on Wednesday (21/8).

The last player to say goodbye to the team was Dinos Mitoglou, who with his participation in the Acropolis - Eurobank completed his effort and the active and meaningful contribution he has made so far.

In Athens, Costas Sloukas will remain in intensive daily treatment, expecting a new outlook for tomorrow, with day-to-day follow-up and final decisions on his participation in the World Cup.
--===Οριστικό: Επιστρέφει στην Εθνική ο Μάντζαρης, εκτός ο Μήτογλου

Οι τραυματισμοί των Κώστα Σλούκα και Γιάννη Αθηναίου επιστρατεύουν άμεσα τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος επιστρέφει στην προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξέλιξη που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ. «Κόπηκε» ο Μήτογλου.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Κώστα Σλούκα και Γιάννη Αθηναίου στην περιφερειακή γραμμή της Εθνικής Ελλάδας έφεραν αναπροσαρμογή στα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου. Το SDNA σας ενημέρωσε για την πρόθεση επιστροφής του Βαγγέλη Μάντζαρη, η οποία απέκτησε επίσημο χαρακτήρα μέσα από επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν εξέφρασε την επιθυμία του να επανενταχθεί στην προετοιμασία και «τρέχει» τις διαδικασίες για να ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κίνα την Τετάρτη (21/8). Αντίθετα, εκτός της δωδεκάδας που θα βρεθεί στην ασιατική χώρα μένει ο Ντίνος Μήτογλου. Όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα, θα παραμείνει στην Ελλάδα κάνοντας εντατικές θεραπείες, με την κατάστασή του να αξιολογείται σε καθημερινή βάση.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την  επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου