ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Χωρίς Λοτζέσκι στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Article CoverWithout Lotzesky in the City of Panathinaikos

Mat Lotzetky could not overcome the hematoma on the tread and will not travel with the Panathinaikos Superfoods mission to Turkey for the match against Fenerbahce (17/1, 19:45).


Panathinaikos Superfoods is preparing for a very important game, as he faces Zeljko Obradovic in Fenerbahce on Wednesday (17/1, 19:45).

Of course, Chave Pasqual will be faced with a serious racing ... headache, as he can not count on Mattzetsky. The prolific ace hit the game with AEK for the Stoiximan.gr Basket League and the magnetic showed he suffered a hematoma in the foot of his right foot.

This problem will not allow him to travel with the rest of the mission to Turkey and leave him outside the derby with Fener, while the experienced forward will remain extremely dubious about the game with CSKA (19/1, 21: 15), which will also complete another European ... weekend for Panathinaikos Superfoods.
====Χωρίς Λοτζέσκι στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αιμάτωμα στο πέλμα και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods στην Τουρκία, για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (17/1, 19:45).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς την Τετάρτη (17/1, 19:45) αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Βέβαια, ο Τσάβι Πασκουάλ θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν σοβαρό αγωνιστικό... πονοκέφαλο, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ματ Λοτζέσκι. Ο πολύπειρος άσος χτύπησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την Stoiximan.gr Basket League και η μαγνητική έδειξε πως υπέστη αιμάτωμα στο πέλμα του δεξιού του ποδιού.


Αυτό το πρόβλημα δεν θα του επιτρέψει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Τουρκία και θα τον αφήσει εκτός από το ντέρμπι με τη Φενέρ, την ώρα που ο έμπειρος φόργουορντ παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος και για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (19/1, 21:15), το οποίο και θα ολοκληρώσει ακόμα μία ευρωπαϊκή... διαβολοβδομάδα για τον Παναθηναϊκό Superfoods.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου